Thursday, August 29, 2013

Cik Kembar Umar : Gomol!

 Di rumah mentua raya hari tu....


Gomol!


Adeh, camno nak lawan nih!





Seronok ya  buli adik?? Muka tak bersalah! ^__^

** Sekarang ni kedua-duanya dah pandai gelak mengekek-ngekek sesame sendiri, laju merangkak main kejar-kejar. Alololo ... suka sgt tgk gelagat dua beradik ni!

5 comments:

Qhaifa Nur said...

masing-masing besar...
alahai comelnya...

Mashyum Mohd Noh said...

Alololo..comelnye dak kembor ni gomol2 ye..teringin nk dpt kembar gak..tp cam noo kawin pun idok...ekekeke

Ummu Madihah said...

Salam Dieyana,

Seronoknya tengok mereka bergomol sesama sendiri, dah ada instant kawan sejak lahir! Best peluk mrk ni especially bila dah lepas mandi, sebelum pakai apa2, jangan ada yg terkencing sudah!

Iela Fazielah said...

serius... ila pun suka.... comel la dedua... geram je... xleh beza lak tu

- dieyana - said...

Qhaifa...hehhhe

mashyum..kawin cepat2....hikhikhik

ummu madihah-ha itu lah...instant sejak dari dlm perut lagi...;-)

iela-ha, kami pun kena tgk jugak mana adik/abANG...;-))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...