Friday, January 20, 2017

Madre Collection, Bangi Sentral

Akhirnya, dapat juga yang diingini. Madre Collection. Dulu, berkenan sandal macam gini http://dieyana78.blogspot.my/2015/12/madre-collection-dan-mi-tarik-warisan.html

Yang ni, design baru (kot) kat Madre Collection, Bangi Sentral.

 
Ada 3 warna, satu lagi cream.
 
FB: Madre Collection
 
Yang ni, small cutting, sesuai utk yang kaki kecik macam saya ;-)) Kalau selipar brand lain kite pakai size 4 (36), selipar yang kite beli ni, size 37. Kite suke, sebab simple, ringan, dan best sangat, tk tinggi, tak rendah, sedang2 saja.
 
Yang berkenan, bolehlah usha2 design lain. Nak ke Bangi Sentral, iman mesti kuat tau! Tau-tau je lah area situ, mak oiii, sakit mata tengok macam2 butik tersohor ada. Migrain ai tau! Nak shopping kat Bangi Sentral, bawak pitis banyak2! Barulah bahagia hidup, hahhahah! Tapi, kite dah dapat selipar Madre ni, sengih sampai telinga, syukur Alhamdulillah (ayat sedapkan hati) ;-))

 

4 comments:

norhidana miswan said...

cun nya, berkenan jgk... nmpak selesa btl tuh

Aida Salleh said...

akak pun berkenan tengok..tapi kaki akak saiz besarrrrrrrr...tengok jelah nampaknya...huhuhuhuuuuu...

Iela Fazielah said...

serius mmg cantik... org panggil wedges ni.. diana tinggi namapk bertambah tinggi

LYAfrina said...

Comey.. Nmpak selesa bila dipakai kalau patern camni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...