Monday, November 6, 2017

Minum Petang di Restoran Al-Azmi Garden, Sentul

Minggu kepanasan yang lepas, rasa bosan di rumah, tak tau nak ke mana, dengan cuaca panas, malas nak bersiar2, lepak rumah lagi best. Tapi, best juga kalau dapat cendol/ apa yang menyejukkan tekak, sambil2 lepak dengan family. Minum petang katanya ;-))
 
Restoran al-Azmi, kedai makan siam fevret kami.
 
Pulut mangganya sedap, tapi pulutnya agak manis sikit, mangganya fresh, dengan kuah santannya yang lemak2, terbaik!

 
Suami-order Som Tam juga sedap!

 
Mama-tak tau nak order apa, tapi tekak teringin sate....

 
Lai chi kang

 
 
ABC, Iman  punya
 
Cik kembar, nasi goreng cina, itu je lah nasi kegemarannya. Pagi petang siang malam minta nasi goreng cina, hahha!
 
Restoran  ni memang best, menunya boleh dikatakan memuaskan hati, sesuai untuk family dan semua. Tempat duduk bersila pun ada, juga disediakan tempat ala2 pondok.
 
Anak-anak santai di buaian.
 
Service boleh dikatakan cepat dan terbaik! Tak sempatlah muka nak berkerut. ^__^
 
Celebrate birthday/anniversary e.t.c, boleh reserved tempat.
.
Suka menu siam, bolehlah try kat sini. ;-))
Restoran Al-Azmi Garden, Sentul.
 

7 comments:

LYAfrina said...

Semuanya sedap n myelerakan sungguh..
Tgk pulut mangga..terus mngidam jgk ni..

mek da ©™ said...

sedak wey lokkkkkk... nok pulut pauhh

wahida said...

lai chi kang tu memanggil2 betul la...huhu...

mamapp said...

Lazatnye minumnpetang dia

mama tisya said...

pulut mangga fav..yum

Iela Fazielah said...

SEDAPNYERRRR

hainom OKje said...

Tu dia..... mcm sedap je. Pulut mangga tu berapa Rm Dieyana? Jauh pulak kat area Sentul... kalau area area belah Cheras boleh gak try...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...