Tuesday, April 8, 2014

Shawl Baru Ke...? ;-))

Salam....

Mood perasan  dengan shawl baru-wide shawl-ala2 halfmoon juga ;-))

Ala, bagi la peluang mak cik nak intrerprem hari ni ya, bukannya sokmo..hahah

**Shawl beli online dengan Datin Ida, atau panggilan mesra, K.Ida...(besfren kakak saya)  aka tokey cheese nan RSMY tebaeek in town!! Tak sabar tunggu cawangan RSMY buka  di Danau Kota... ;-)) 

Boleh tengok n order shawl dgn beliau kat instagram shawlameerafatehah. Insya-Allah layanan mesra oleh beliau, tq kak ;-))

 
Ha kau, gedabak muka mak cik. La, lupo mak cik nak calit lipstick sikit, ;-))
 

**Sekarang gali balik shawl2 lama...shawl 10 inggit yang simple tu tetiba rasa best pakai...;-)) Shawl yang jarang tu, saya akan pakai inner neck, smile yo!

5 comments:

Rizziela said...

cantik

:: idzwa :: said...

cantik :)

IDAZS said...

omey ngat..nak intai jugakla

datin ida said...

Tqsm my dear .. Tq atas sokongan dan promosi. Just nk pembetulan sikit .. Instagramnya @shawlbyameerafatehah. Klu ada yg berminat silalah ke sana ye. Tq Dieyana. Berseri2 wajah.. Xde lipstick pun dh comey.. Hehe

Aty_Fared said...

cantik shawl...saya kalau pakai cegini..nampak kulup jer..tengok orang pakai comel jer... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...