Thursday, September 1, 2016

2 Jun 2016: Pelamin Cinta? ^__^

Lagi kejutan di hari ulang tahun perkahwinan! ;-))
 
2 Jun 2016
 
Masa : Balik kerja- Lebih kurang pukul 7 malam - di rumah
 
Tempat: Ruang tamu rumah kami ;-))
 
First time kejutan macam ni! ;-))

 
 
Sesekali romantik ;-))
 
 
Mimpi apa suami sebelum tu, pelamin? Pelamin Cinta? Hahhaha ... serius,  saya sangat2 terharu, nangis ai, okey! ;-))
 


Lorong ke bilik tidur, siap tampal gambar, riben2 bagai ;-))
 
 

 
TQVM Sayang!
 
 
 
Maafkan saya segala atas kesilapan saya terhadap awak!

 #Seriussayaterharu

 
Anak-anak pun sama-sama pakat buat kad untuk mama
 
 
 
TQ Anak-anak mama (sori kad terbalik ;-))
 

Muhammad Iman Haziq
Muhammad Adam Wafiy
Muhammad Umar Ghazi
Muhammad UMar Ghufran
Thanks Allah, rezeki untuk kami, dikurniakan 4 orang cahaya mata! Syukur Alhamdulillah.
 
Lindungi anak-anak kami Ya Allah, rahmatilah kami....
 
Kenangan terindah! Semua tu DIY suami saya sendiri. Kreatif jugak suami aku nih! Thanks awak, saya sangat-sangat hargai! Thanks for everything! ^__^
 
 

2 comments:

hailey said...

Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

Thanks!
Hailey

LYAfrina said...

olorr..sweetnyaaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...