Tuesday, September 6, 2016

Hadiah Ulang Tahun Perkahwinan?

TQ ... hadiah ulang tahun kahwin katanya ;-))
 
Tak kisah kalau tak de dapat apa, dah dapat surprise bunga n pelamin cinta tu pun, dah cukup terharu. Tapi dah orang nak bagi kan, terima lah ... sekurang-kurangnya ada 'sesuatu' yang boleh diingat, kenang-kenangan ... tengok jam, ingat yang tersayang. Ewahh ;-)) Memang dia tau saya aim Baby G, dan warna tu pun, pilihan saya sendiri.
 
TQ awak!
 
Dan, saya, tak tau nak bagi apa kat suami, bajet ciput je. Dia pun tk de la demand, katanya, nak perfume, boleh? Hhahah, okey lah, pakai perfume, ingat saya tau! Acah-acah sweet gitu, hahhaha ... sweet la sangat! ;-))



 
Saya pilih warna hitam, lebih selesa pakai ke pejabat. Hitam- semua baju masuk kan. Tapi kalau warna lain pun, ok je ... baju merah, jam oren, apa ada hal kan!
 

Dah dapat  free satu, teringin nak cari satu lagi warna lain (beli sendiri lah!! hahhah). Orang ckp, dah terjebak dgn 'menatang' ni, mesti nak lagi warna2 lain. Cukup dulu satu, ada rezeki, kita tambah satu warna lain ... insya-Allah... ;-))

4 comments:

Iela Fazielah said...

wah....... bestnyer dpt jam baby G..... sama mcm ila punyer.... tp betul...mmg "berhantu" jam ni...hihi

Hasnur Hidayah said...

Happy Anniversary dieyana and husband..congratz for the 11th years. Hope more happiness in the following years! Bestnya cik abang siap buat pelamin n surprise..bagus btul hero5 dieyana =)

LYAfrina said...

waaa..bestnyerrr

alhamdulillah..moga kalian kekal slamanya bersama.. hingga k syurga

Perpetual Gifts said...

Ada banyak situs yang terkenal untuk situs pengiriman Hadiah di Indonesia adalah cara terbaik untuk menghemat waktu. Mereka memberi kami sejumlah besar varietas. Saya suka cara Anda menulis post.Thanks untuk berbagi seperti nice post ...


Hadiah Ulang Tahun (=^.^=)
Bunga Papan (^ _ ^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...