Monday, October 27, 2014

Sambutan Hari Jadi di Taska

Isnin minggu lepas sambut besday cik kembar di taska
 
Beli kek coklat dengan kawan kat opis ni ... simple2 aje ...  makan-makan/seronok kanak-kanak di taska. Tq Fatin!
 
 
 
Lunch hour, 'pecut', dari opis terus ke taska, kebetulan petang tu anak sulung saya, iman sekolah agamanya cuti, jemputnya dari taska, terus ke taska cik kembar (taska iman & wafiy dengan cik kembar, tempat lain-lain, tapi owner taskanya sama)
 
 
Kami berempat, kalau  Wafiy tengok gambar ni, sah la tak puas hati : "Apasal abang Iman ada, Wafiy tak de pun!" Bla bla bla... Pening la mama nak jawap...;-))
 

Fuh, memang kalut ribut dengan kanak-kanak. Saya sekali pun kalut ribut nak tenangkan kanak-anak tu. ^__^ Sampai terlupa nak buang plastik n kotak kek tu ;-))
 
 
 
 

Ambik gambar pun cepat2 je..saya pun kejar masa-nk masuk opis
 
 
 
 
 
Tk bnyk gmbar yang elok, bnyk yg gegar/kabur/ini je lah sekeping dua yg boleh pakai ;-))

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday untuk anakanda tercinta...

- Suraya - said...

Happy Birthday Cik Kembar... tq sebab sudi tempah ngan acik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...