Friday, December 12, 2014

Mi Tarik Warisan Asli, Setapak

Lunch hour dgn suami dan dua anak yang cuti sekolah, terasa kejelesan yang amat, diaorang bersenang2, rehat kat rumah tengok tivi, sesuka hati buat sepah mama pergi kerja, huish, jeles ai tau! Cik kembar hantar ke taska macam biasa. Senang papa dan abang2 nak berjimba2 ^_^ Amboiiii!
 

Mi Tarik Warisan Asli
Platinum Walk
Setapak.



Saya punya, suami lebih kurang macam ni jugak, tapi versi kering. Anak-anak satu pinggan nasi goreng, kongsi dua. Cik kembar duk taska, bawak abang2 je  ;-))

Harga sepinggan lebih kurang RM 12 ++,  banyak! ;-))




Peminat mi, boleh try makan di sini. Kita order, baru pekerjanya akan tarik mi ... so, mi tu fresh. Mi kenyal. Satu pinggan tu, memang banyak, kalau makan sini, pastikan perut betul2 lapar, kalau tak berapa nak lapar, satu pinggan boleh kongsi dua ;-)) Mi yang agak kenyal,  perut pun terasa kenyal gitew ... mkn sepinggan kenyang sampai malam ^__^


2 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dieyna,
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..sedap ja nampak
iols memang suka sesangat chinese food
pernah makan mee tarik kat shanghai sodap gilos
tapi bila balik malaysia ni susah nak cari
yang ada kat penang cuma Chinese Muslim Restaurant
Tapi tak sodap :(

LYAfrina said...

Yummmm..

Mmg nmpk sedap.. kalo mee dia mmg kenyal2 jgk btambahlah sedap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...