Friday, June 5, 2015

Ulang Tahun Cinta ... 2 Jun 2015

2 Jun 2015- Our 10th anniversary.

Selamat Hari Ulang Tahun Cinta Diana & Napi ;-))

Alhamdulillah ... 10 tahun sudah berlalu, alhamdulillah,dikurniakan-Nya empat orang anak, syukur Ya Allah, moga cinta kami terus bersemi ... eh eh eh, feeling2 romantik yang tak berapa nak romantic, haha! Okey, tk de gambar romantik, julung-julung kalinya kita kasi gambar kahwin kami 10 tahun lepas, aci? Bajet bagus la sangat gambar kawinnya, hahahha ;-))
 


Alhamdulillah, cinta hati kami:
Muhammad Iman Haziq
Muhammad Adam Wafiy
Muhammad Umar Ghazi
Muhammad Umar Ghufran
 




5 comments:

Mama Kembar 3 said...

Happy anniversary! Moga kekal bahagia hingga ke jannah

Farah Waheda Wahid said...

happy anniversary dieyana, semoga berkekalan sehingga ke jannah....

Sue Abd Aziz said...

Alhamdulillah.. syukur. Tahniah buat Diana dan Napi. Selamat hari ulang tahun cinta mu yang ke-10. Semoga bahagia hingga ke syurga Ilahi... Amin.

Iela Fazielah said...

Terlambat nak wish tp nak wish jugak.... Happy anniversary.,, 10 thn sama kita kan.... Dieyana makin kurus skrg berbanding gmbar kawin tu n hanapi pulak makin berisi lepas kawin...terbalik ni....haha...papepun..korang maintain segak....dgn hero2 yg kacak...

Hanis Azla said...

As-salam dieyana..

Pasangan pengantin yang sama cantik sama padan.. Happy anniversary ya.. Semoga terus berbahagia hingga ke jannah hendaknya insyaALLAH.. anak2 comel2 belaka.. nama pun sedap2 semuanya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...