Monday, July 31, 2017

Ada Lagi ke Gambar Raya? ;-))

Hai ... salam Isnin.

Layan gambar raya yang cipu-ciput ni, boleh ke? (Sis tak rajin nak taip panjang-panjang). Gambar raya yang masih berbaki dalam phone ;-))

Bergambar mana-mana yang sempat. Upload sikit-sikit untuk kenang-kenangan.



 
Berdua lebih baik? ;-))



Yang lain-lain tak mau bergambar.
 


 
Orang lain tak mau, tak pe lah, kita berdua  kasi close up sikit. Hahaha!
 


 
Yang ni pula kat department kite. Persiapan kecil 'Pelamin Aidilfitri' sebelum sambut raya @department
 

 
Okey, pelamin siap, mari kita posing! ;-))
 

 
My department -sebahagian staf yang ada.
 


Sudah-sudah le tu, raya dah habis ... fuhh! ;-))
 
 
Uols ... ada lagi ke gambar2 raya, menu makan-makan raya yang terselit kat celah phone tuuu...  hiihihhi

8 comments:

mama tisya said...

cite raya tk abis lg upload...dtg tgk blog kita nanti ye...hehe...byk sgt gmbr...raya kt kampung pn xabis cite..ni masih update cite ry kt kl hehe

norhidana miswan said...

cantik baju biru lace penuh tu...

gambar raya kite dh abis, sbb ada yg siap lupe nk amik gambo lg...

bizi mkn hehehhe ngn jaga gerai

mek da ©™ said...

hamboii..posing2 raya sakan jugak tuuu hehehe...

Norliza Nordin said...

follow sini :)

mamapp said...

Cantik pelamin th

Iela Fazielah said...

cantik baju dia......

Ainniah Zulkefli said...

baru nak cakap raya dah habis haha. ala layan je gambar2 yang ada.

hainom OKje said...

Sakan beraya kat ofis ye ... udah udahlah... Raya Haji pun dah lepas hihi...
Nampaknya mmg lama cuti tulis entri ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...