Monday, October 16, 2017

Posing2 di Melawati Mall ;-))

Salam Isnin semua. Black Monday kah? ^__^ Senyumlah sikit, tak mau 'black monday' tau!
 
Semalam 'orang tu' mengajak ke Melawati Mall! Serius, dah lama kami tak keluar 6 beranak sama-sama. Apa tidaknya, yang sulung tu, dah tak mau ke mana-mana kalau ajak keluar. Lebih suka di rumah saja. Paling tidak, dia akan ke kolam renang di kondo kami tu, petang pula bersama-sama kawan2 main bola. Ermmm ... macam tu lah kalau ank2 dah semakin besar, tetiba rasa sayu pula...
 
Tapi semalam, bila papanya pujuk baik2, baru nak ikut. Tambahan lagi, cuti sekolah dah mula kan, exam UPKK dan exam sekolah kebangsaan dah habis. Tinggal lagi exam sekolah agama je lepas cuti sekolah ni. 

Yeahhh ke Melawati Mall lah kita! Melawat mall baru, hahaha lama sungguh mama tak seronok macam ni. Mama ko mng hover ;-))

Cik kembar yang terlebih sporting, "mama, cepat ambik gambar kami!" ;-))
 
 
Tk de lah nak shopping apa pun, jalan2, snap gambar sikit2. Itulah kaedah mama bila berjalan... papa-geleng2 kepala tengok mama, iye kan aje ^__^

 
 
Banyak lagi kedai-kedai yang tak buka. Bolehlah kita posing2 ;-))
 
 
 
Kalau dah dapat komik, macam tu lah kaedahnya Iman n Wafiy ;-))
 
 
 
Mak nak eksen sikit! Hahhaa!
 
 
 
 
Yang abang2 pula, mama umpan dengan MPH (komik le, apa lagi), barulah nak bagi kerjasama kat mama ;-)) Tq Iman, Wafiy! ^__^
 
 Syok juga Melawati Mall ni, standard mall lah kan. Tempat makan pun best dan banyak pilihan. ;-))

6 comments:

mama tisya said...

tmpt posing pn byk kt art street tu tp dh ada palang merah tu ..tk brp cantik hehe...ms awl2 dlu tkde...

- dieyana - said...

mama tisya-ha kan, ada palang merah..kacau je..Agaknya org ramai bergmbr kt situ, itu yg diletak palang merah... hiihhi

norhidana miswan said...

dana yg ddk dkt ngn melawati mall pun tak sampai lg kak hehehe... blm sampai seru nk pg sana kot hehehe...

- dieyana - said...

dana-hihi, tk pe..tunggu kedai bukak semua, baru best...;-))

Nabila Syifa said...

Bila agaknya ada peluang pg sana

LYAfrina said...

Klo ada street art, wajiblah posing kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...