Monday, October 9, 2017

Kek Hari Jadi Kembar Umar di Sekolah

Lagi-lagi birthday. Kali ni, cik kembar pula. Tapi tarikh sebenar 11/10 ni.  Jumaat lepas, diaorang celebrate ramai2 kat sekolah.  Kebiasaan, birthday boy/girl akan bawa kek masing-masing.
 
Sehari sebelum hari kejadian, teacher wasup, celebrate September n Oktober Birthday. So, untuk tidak menghampakan cik kembar, mama dan papa ke kedai kek Pistachio, Danau Kota. Tak sempat nak sediakan goodies pun!

Simple - Kek Coklat-RM 49.
500 gram, dan diskaun 10% untuk member.
 
Mama dan papa pilih kek yang paling simple, tapi ada marshmallow.  Nampak marshmallow atas kek, dah sengih melebar. ;-)) Walaupun sebelum ni  diaorang request kek ultraman,/Thomas/ bla bla.. ;-))
 
Adik sengih, mama gembira, Gembira sebab bajet mama selamat ^__^ Tapi mama tak boleh berasa lega, sebab akan ada kek kedua untuk celebrate kat rumah nanti. Fuhhh!
 
Satu kek, share ya, dik! ;-))
 
Kredit photo: Teacher



Macam-macam rupa kek birthday. Comel sangat!

"Mama, teacher cakap, tak payah pakai baju sekolah, boleh pakai baju cantik!" ;-))
 
HAPPY BIRTHDAY TO  ALL LITTLE CALIPH ... LOL!


5 comments:

mama tisya said...

Meriah mcm2 kek tu

norhidana miswan said...

eppy bday in advance kembar....

waaaahhh mcm2 bentuk n jenis kek yg ada, puas lah makan kek mereka2 semua tuh

Cho Zila said...

banyak sangat kek tu ... laratker habistu.. happy birthday untuk si kembar...

adianiez AIDA said...

assalamualaikum diyana.
aida landing here. blogging pepagi ni...
happy besday to 2 hensem boys.
may Allah bless both of u always.

LYAfrina said...

Happy belated beday buat kembar. Smoga sntiasa sihat n bjaya dlm khidupan duniakhirat..aamin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...