Monday, September 28, 2009

Masih mood raya









Salam 9 Syawal...

Semalam petang kami sampai KL-nasib baik jalan tk jem-tapi keta, boleh tahan banyak la...masuk sempadan KL-keta bersusun2..sedikit jem..warga KL mula membanjiri kota...Ermmm...hari ni aku dah masuk keja, tapi mood raya masih teras..hehehe..kawan2 pun belum ramai yg naik...hanya beberapa kerat aje...so apa lagi....sogo le destinasi aku n mamazarin..sajer jalan2..org pun tk ramai...ehhehe...

Cerita raya-cam biasa la, secara ringkasnya...malam raya, mesti kat rumah aku...heheh..pagi raya petama-suami sembahyang raya..kul 11 kami beraya rumah nenek n sedara sebelah aku...nyum2...petang sikit bru blik umah mentua...Hari2 raya seterusnya...jalan2 rumah sedara....fuh..bleh tahan penat n panas kat kampung...petang/malam-ujan...Tak tau nak citer apa....Walau apa pun...ku paparkan gambar raya kami....yg sempat2 lah....:-)) Apa yang penting..gambar raya..hahahahah...

2 comments:

idazs said...

cantik la baju raya tu...sedondon...hikhik...thn depan kita p cari lagi yea...hahahaha..mmg seme color cam tu ke, pink+maroon????

- dieyana - said...

-ha..sedondon...tahun dpn pasti kita g cr lagi...eheh..insya-Allah..bleh dah pikir2 warna...ahahha perancgn awal...cam nk kuning aje tahun dpn..itu sajer rancg...:-))
-baju tu cam pink/purple/ceri/sewaktu dgnnya..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...