Monday, November 9, 2009

Merepek

Salam...rumah ni rasa macam dah bersarang je. Sepanjang2 ni macam2 gak perkara berlaku, tapi aku biar macam tu saja...nak luah kat blog ni macam tak de mood sgt..so, yg berlalu biarkan ia berlalu...yang sedih2 tu usah dikenang, yang seronok2 tu bleh la dikenang2...:-)) Aku bukan nak fokus apa2 cerita kat blog ni..sajer jenguk dan cuci mana2 yang patut...Nak kata cuci dgn sabun, tak juga, just curah air sikit2..heheh (apa le aku merapu ni). Apa yang penting, aku dah up date blog ni...:-))
Belum terlambat rasanya, aku nak ucap Selamat Pengantin Baru untuk Nanie dan Izailani. Semoga berbahagia selama-lamanya.... Selamat berbulan madu untuk pasangan ini. Tahniah.
Itu aje lah untuk kali ini....(sedikit blur). So aku tinggalkan serangkap pantun untuk tatapan sekalian.
Kalau ada sumur di ladang,
Boleh kita menumpang mandi,
Kalau ada umur yang panjang,
Boleh kita berjumpa lagi.
*(Apa saja aku merepek ni..:-))

3 comments:

idazs said...

bersarang dan bersawang! huhuhuhu

- dieyana - said...

ahhaha...ada sarang labah2...:-))

Nanie-Izailani said...

tima kasih dr nanie & izailani...hehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...