Monday, March 1, 2010

Catatan Ringkas 3 Hari

Salam....

Sekadar suka2, catatan 3 hari cuti. Sajer, nak kongsi, dan mungkin ada yang ambil kesempatan balik kampung/ bercuti/dsbnya.
Kami (ImanWafiyHanapi) Jumaat-Tak de ke mana2. Duduk rumah, lepak2, rehatkan badan, dan aku, ambil kesempatan mengemas rumah, ngemop, yang paling penting, aktiviti melipat kain baju yang menimbun! Pagi2 siapkan sarapan, sambung lipat baju (bnyk wei!), tengah hari, sediakan makan tengah hari...releks jap, layan anak2 tengok kartun.

Perkarangan Tropicana

Sabtu-Pagi-sediakan sarapan, tengah hari-p kenduri kawin kat flat, tunjuk muka, tak pegi, serba salah, jumpa tiap2 hari. Lepas zuhur, pegi pulak rumah opis mate kat Bangi, naik rumah. Tahniah Syuk duduk rumah baru! Balik dr Bangi, pegi pulak Tropicana Golf Resort. Voucher makan malam, kalau nak p sajer2 tak de nya pegi tempat mewah cam tu..Fuh, dahsyat makanan! Sedap! TQ Rahimi (member suami) bagi voucher tu! (Tak de pic...segan nak ambik gamba makanan, kot ada yg perasan org darat mana la ambik gamba makanan tu..ihik!)

Aksi 2 beradik otw ke ikea

Ahad pula, kami ke ikea, semata2 nak makan meatball, beli ice pack, spare part avent. Malas nak bersesak dalam ikea, so, kami p makan, n terus ke D'Curve cari 2 benda penting tu. Sempat menjeling show room kat tepi laluan ke lif. Sangat geram, spare part avent tak dapat, abis stok katanya.

1 untuk aku, 2 utk cik fatin!


Boleh tahan!

Di DCurve, Iman sempat lagi menunjuk2 nak naik moto/kereta tu.
Balik dari D'curve, aku n ImanWafiyHanapi, pengsan sehingga ke petang! Toing!
Sekian...

8 comments:

Nanie-Izailani said...

k.diana ice pack tu utk ape?

- dieyana - said...

hehehe...k.diana guna ice pack, letak dlm cooler bag, simpan susuibu..:-)).

IDAZS said...

wohohoho...
bestnye catatan ringkas...

- dieyana - said...

idazs, heheheh...boring2 ...

~ Ida ~ said...

best bawa anak2 jalan kan...hilang tension keje

ibudhani said...

dkt d'curve ada ek jual BF equipment?

- dieyana - said...

ibudhani, yup, ada, kat d curve, tingkat 1, kat situ ada little heaven (kdai kegemaran diana), first few years, mother club ke hape, tk ingat...

- Suraya - said...

tima kasih kawanku...belikan ku ice pack tu....jgn lupa bintang pulak tau......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...