Wednesday, March 31, 2010

Award!


Huk aloh la, dapat award la puloks..heheheh. Malu rasa, dpt award "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD". Terima kasih la kat Mamazarin (asyik mamazarin aje. glamor mamazarin nih, dh bnyk kali sebut nama dia kat blog aku nih.ahahha. apapa2 pun, mamazarin la org yg paling rapat ngan aku setakat ni kat blog. belanja mkn ye! sbb dh sebut bnyk kali nih..ahhaha.)

So ni adalah syarat untuk terima award ni :-

1. Thank & link the person that gave you the award.

Terima kasih untuk mamazarin (ye, perlu ulang lagi nama ini, sbb dia la aku dpt award ni). Akak rasa gembira n terharu sbb dpt award nih...tima kasih bebanyak, pertama kali dpt awrd ni, nanti bagi lah lagi ye..ahaks. Akak mmang demand..:-))

2. Pass this award onto 7 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

1. Ibudhani

2. Nani-Izlainie

3. Aleya anesa

4.k.fida sinaran

5.fatin

6. Tini-Hayzad

7. Ieza (Cr Damai di Hati)

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

Ok.

4. State 7 things about yourself.

1. Ibu menyusu yg tegarrrr

2. Suka jalan2, tambah2 hari minggu, rimas kalu tk kuar....(yg ni la menjadi rungutan suami, sbb suami kurang gemar.huhuuh)

3. Tak boleh berlama2 kat rumah orang, rimas. (tuan rumah tentu lagi rimas kan kan.heheh)

4. Sensitif

5. Pemaaf

6. Kadang kala, menjadi garang dgn anak2 atas sebab2 tertentu. Tapi garang2 manja gitu, sbb bila garang kat anak2, time tu jugak rs nyesal, cpt2 peluk anak2.

7. Ada lesen kereta, tapi tidak berani nak drive..huhuhu...tolong!!!

6 comments:

- Suraya - said...

Tq kawanku...Maaf aku x sempat lagi nak buat macam awak buat tu...insyallah...akan datang....

ibudhani said...

Dieyana....maknanye sy pn dpt award ek dr awak.... ni 1st time ni dpt award ni....tq3x...besh2x!!

tiny hayyzad said...

suda jwab sekali ngn k.ida..hihihi...

- dieyana - said...

suraya-ye, wat la nanti eh...
ibudhani-ha dpt awrd, syarat2 tu kena ikut
tiny-okies..k.diana tgk nanti..hehhe

~ Ida ~ said...

Diana pun sebut nama k.ida...tq..tq...
ishhh...bila la nak jawap soalan2 tu....emmmm..

- dieyana - said...

k.ida-erm...duk tunggu ni...buat tauuu nanti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...