Friday, April 9, 2010

MAMA INGAT TAU!

ASSALAMUALAIKUM MAMA. MAMA, MAMA, JANGAN LUPA TAU. KEK HEPI BEDAY TU YU. IMAN NAK KEK ULTRAMAN MEBIUS, ULTRAMAN TARO, A A A A ULTRAMAN MAX. LEPAS TU KAN MAMA, MAMA A A IMAN NAK BEN 10, ULTRAMAN KAT KLCC, THOMAS. MAMA INGAT TAU. MAMA DAH JANJI IMAN. MAMA JANGAN TIPU IMAN TAU.

OKEY MAMA. BAI. BAI. ASSALAMUALAIKUM.

13 comments:

- Suraya - said...

Jangan lupa tau mama....ingat apa yang iman nak....nampak gaya kenalah mama ikutkan....

- dieyana - said...

HO HO HO...mama pandai2 janji, so mama kena tepati la..kan iman ckp, mama tipu iman uwaaa

- dieyana - said...

Iman: Iman pandai tulis a to z, iman dh abis baca buku Dina's House, iman rajin solat, mama promise beli adiah. so mama jangan tipu2.

Mama: Iman, 'tipu' tu apa?

Iman: Tiupu tu, tipu lah!

ibudhani said...

haaa mama jgn xingat tau...belikan acomen mebius... aduh la...abeh la mama kena li kan ni dh janji tu...

dieyana...ank buah saye pn panggil klcc...thomas..dia ingat transformers..

~ Ida ~ said...

kena tunaikan janji la camtu mama...hehehe...dah tersenarai perkara2 yg dia dah lakukan untuk menebus hadiah.....

ibudhani said...

Dieyana...g x SGM 3?

- dieyana - said...

ibudhani, diana tk penah p sgm tu, camner nk p? kena jadi ahli ke? ibudhani penah p ke? diana just tgk dlm susuibu/blog sesaper yg berkaitan je psl sgm tu. mesti best kan. ada info tk psl sgm ni?kat mana dia buat?

- dieyana - said...
This comment has been removed by the author.
ibudhani said...

sy pn xpenah g jugak sgm 1 n 2...ingatnye nk join la sgm 3 ni...25/4 kt tasik cempaka bangi...kt dlm susu ibu.com pn ade...kt blog mamaAnA pn ade ads http://mamayangcekal.blogspot.com/

ibudhani said...

free je xpyh bayar ape pn rsenyer....cume kena potluck.... sy insyaallah bwk swiss roll

ummu said...

Haapy belated birthday Iman.
Moga sihat selalu dan jadi anak baik,key?

- dieyana - said...

ibudhani, ermm..mesti best kan sgm tu, tp segan le..hikhihk..mungkin lain ms pegi..insya-Allah..

- dieyana - said...

IMAN: untie ummu, terima kasih. tapi kan, hepi beday kek ultraman tu Iman belum dpt, mama ckp, 18 bulan 4 hepi beday Iman....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...