Friday, February 6, 2015

Pergi Johor Premium Outlet (JPO)

Balik dari LEGOLAND, masing-masing kepenatan, sebelum sampai bilik penginapan, kami dah tapau makan malam, dah tak larat nak keluar. Baru satu hari, semua dah melepek. Memang dah tau, kalau keluar, dgn badan letih, anak2 sah meragam, baik kita rehat je kat bilik. Kita kumpul tenaga, esok nak ke JPO ;-))

Isnin, 22/12/2014
 
Bajet nak survey handbag Coach/Michael Kors. Kalau ada yang berkenan dan dalam kawalan bajet ambo, bolehlah pejam mata beli sebutir! ;-)) Gigih mak kumpul duit nak beli handbag tau! ;-))
 
Mari kita feeling shopping kat JPO! Hahahah ... shopping la sangat, eksen!
 

 
Cik kembar tidur, senang la mama nak pusing-pusing2 ;-))
 
 
Pusing-pusing, aduhai, boleh tahan harganya. Duk main pusing tempat sama je! Tetiba jumpa hok berkenan, tgk harga, ermm... Pusing lagi sampai pening! Ok, fine, tk de, dah boleh berambus!
 
Tak pe, releks, tarik nafas, jgn putus asa, kita tgk MK pulok. Jumpa yang berkenan, harga pun masih dalam kawalan bajet, warna yang sy nak pulok tk de! :-((  Suami tk heran pun ai yang sedang kecewa nih! Dia n anak2 tk masuk pun, duk luar je.

Tak pe lah, kita g mkn (food court kot?), lps mkn, kita try tengok lagi, khikhihk! Masih tk puas hati tu. Kali ni, kita ajak suami masuk sekali, kot2 dia ada pendapat pendapatan ^__^ 
 
 
 
Tegak!  Sama tegak dengan pokok kat sebelah tu ^__^
 
Lupa nak snap gambar bangunan yang ada tulis Johor Premium Outlet. Suka dengan dinding bangunan batu bata tu, nampak klasik! Eh tetiba!  ^__^
 
 
 
 Muka nampak senyum, tapi hati tak keruan ;-))
 
 
Lupakan sekejap psl handbag tu ... jeng jeng jeng!
 
Entri bersambung kah? ^__^

 

7 comments:

IDAZS said...

wah, beli henbeg baru eh.. jeng jeng jeng

Iela Fazielah said...

wah bl handbag kah???

hhidayah said...

hai mummy twin..dlu masa pregnant saya suka melawat blog ni. jemput blogwalking ke http://hhidayah.blogspot.com/

- dieyana - said...

kihkihkih..idazs

- dieyana - said...

hihihi...iela...tunggu next entri

- dieyana - said...

hai hidayah, mummy twin juga...

tq lawat blog dieyana...

pasti dieyana akan ke blog hidayah...

Ibu Lala said...

Kumpul duit cam nak fengsan kan. Sekali shopping sekelip mata je habis.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...