Friday, May 8, 2015

Assalamualaikum ... Jom Sarapan!

Assalamualaikum semua....
Eh eh, macam lagu Faizal Tahir pula ;-)) Dah kata, 'saya sayang blog saya', jadi, marilah kita mengupdate blog pepagi ;-)) Perasan sendiri, sekarang ni, update blog tk macam dulu2, tak konsisten mcm dulu2. Eh, dulu konsisten kerrrr??  ;-)) Tapi rasanya dibandingkan dulu dan sekarang, dulu lebih ok dan agak konsisten jugalah. Ermmmm, tk pe lah, selagi hayat dikandung badan, insya-Allah, blog ini akan diteruskan dan moga ia wujud sampai bila2, itu pun jika BlogSpot tak buat hal la kan! Hhiihihi, banyak cakap daaa.... ;-))
Okey, itulah je lah nak bagitau ^__^ 
Jom kita sarapan dulu....


Sekarang saya try minum yang ni pulak, minum pagi2 sebelum sarapan lain. Minum suam2, rasanya ala2 strawberi gitu ;-))

**Dan, pastikan minum air kosong yang banyak!



Ini adalah antara khasiat Puteri Vanilla.

Saya minum produk ni sebab masalah yang no 4. Alhamdulillah, setakat ni, masalah yang dihadapi ni dah berkurangan. Untuk sementara saya minum Puteri Vanila ni, saya stop dulu Ephyra, tak mau campur2 produk kan, sebab nak tengok keberkesanan Puteri Vanila, terutama masalah yang no 4 tu!

**(Cerita minum Ephyra belum lagi, dah cerita produk ni pula, nanti ada masa kita resensi Ephyra pula ya! ;-))



6 comments:

Iela Fazielah said...

mana beli puteri vanila ni....tp sekali minum..dpt 5 manfaat tu

Miss Yaty said...

salam kak..sory out of topics skit..boleh tnye akak tau x kt mne taska yg boleh jaga baby 2mths area sentul? kalo akak ade tau yg elok o tau kt mne2 area sentul bleh tlg rekemen x? kalo xkeberatan ye..email sy xpn reply je komen sni.. yatyrushdi88@yahoo.com

- dieyana - said...

iela, dgn member, nak ke?

- dieyana - said...

ok miss yaty, nanti kita e-mel awk ya ;-))

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dieyana,
emmmm
macam nak pulop
p/s : untuk tujuan no 1&2 :P

LYAfrina said...

waa..bgus amalkan minuman kesihatan.cuma jgn dlm 1-1 msa guna byk produk..xelok utk buah pinggang..

hrpnya blogspot kekal smpi bila2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...