Thursday, May 7, 2015

Selamat Hari Lahir Awak! ;-))

Happy Birthday My Love! -6 Mei 2015-
 
Hihihihi, macam malu2 pula nak 'love-love' kat blog. Sekali sekala okey lah kan! ^__^
 
Selamat hari lahir ya awak. Gigih ai ke sogo balik kerja semalam tau, semata-mata nak beli kek je. Cukup lah 6 beranak makan kek yang bersaiz comel gitu ;-)) Bajet tengah bulan macam gitu lah, janji ada kek sebiji, dan ada surprise konon! Tapi surprise tak menjadi! 
 
Dari dapur saya dan anak2, nyanyi 'epi besday',  keluar je ke ruang tamu, eh, mana papa, ni?! Melilau kami ke bilik2 cari 'besday boy' sambil Iman dan Wafiy nyanyi epi besday. Sekali dia sergah  kami dari celah langsir! Hahha, adoi, 'besday boy' pula buat surpise. Cis! ;-))
 
 
Dah separuh, baru nak ambik gambar ;-))
 
 
Panjang umur, diberi kesihatan yang baik, murah rezeki, sentiasa di bawah rahmat-Nya, amin. Thanks for everything! ;-))

3 comments:

sumysya said...

epy bday utk suami..comey kek,,hihi klakar di seprise bday boy

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dieyana,
he3
kantoi sudah seperaih uols :P

LYAfrina said...

happy belated birth buat si dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...