Friday, May 15, 2015

Zumba Lovers dan Minggu Anak-anak Exam;-))

Hari  kelas cikgu yang sorang ni, ai mesti ikut! Enjoy dengan cikgu ni, eh jgn salah faham, cikgu perempuan laa...;-))


Kalau tak pergi kelas seminggu rasa tak best, tk keluar peluh katanya, ;-))
 
 
 

 
Zumba with ZIN Sue. Kami di kelas zumba F3 Studio, yang bestnya semua perempuan! Tak de la malu-malu nak berzumba kan! Jom, join F3 Studio-kat Gombak.

 

Minggu ni, mama kena stop zumba, sebab nak tumpu kat anak2 yang nak exam.

Moga dipermudahkan semuanya, dapat menjawab soalan exam dengan baik dan cemerlang. Papa dah melatih tubi anak-anaknya, nah...buat latihan, nah latihan, nah nah nah! ;-)) Mama mesti ada, menyokong dari tepi dan belakang ;-))

Tapi bukanlah 'mendera' anak-anak. Balik sekolah agama (petang), lepas solat maghrib, luang masa, 30 minit, buat latihan-buku kerja. Budak2 ni tk boleh lama2 cepat bosan, bila dh bosan, hasil pun tk de kan. Biar sekejap tapi konsisten. Keep it up! Good luck anak2 mama! Insya-Allah!

Selamat menduduki peperiksaan untuk semua anak-anak di luar sana! Buat yang terbaik ya! :-))



5 comments:

Ayu Ayunie said...

la kat seri gombak ke mmg dkt jela ngan umah sy fasa 5. nak join bape harganya yang? tiap malam ke?

- dieyana - said...

ayu ayunie, setiap malam isnin-jumaat, boleh walk in/member.
rm 15-walk in.
rm 10-member
jom, mlm ni, kelas zumba! ;-))
kalau nak, bg emel, sy emel kat awk no ownernya;-))

Iela Fazielah said...

Bestnyer zumba... Ada hati nak join..tp nak cari ms....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dieyana,
memola konpius iols bila uols kata nak jadi zin
ingatkankan jin ker tadi he3 :P
iols ni baru nak join zumba under company club event he3

LYAfrina said...

hihi.. xpernah join zumba...

asya minggu ni bru nk exam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...