Friday, May 22, 2015

Pertandingan Action Song

Dah lama tak cerita pasal anak-anak.
 
Beberapa minggu lepas, anak sulung saya, Iman masuk pertandingan Action Song, wakil sekolah katanya, bertanding di SK Taman Tun Dr Ismail. Dapat no 3, katanya... ;-)) Okeylah tu, ada juga nombornya. 
 
Jom kita tengok gambar Iman, dan kawan-kawannya.  Sebenarnya, tak de idea nak mengarang, kita 'main2' dgn gambar je lah, ^__^
 
 
Iman dari kanan, berbaju biru ;-))


 Bersama-sama teacher dan kawan-kawan


Semasa pertandingan:







Okey cukuplah 5 keping gambarnya, untuk kenang-kenangan :-))

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh, masa zaman-zaman sekolah dulu dikenali dengan chorus speaking... tapi ada juga dipanggil action song ek?

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Asalam dieyana,
he3
bergegor gambor menunjukkan bebeudaks sedang beraksi kan3 :)

- dieyana - said...

ha'aa, action song, farah ;-))

- dieyana - said...

wslm ary,

haha..itu gmbr kiriman wasup teachernya ;-))

LYAfrina said...

tahniah iman,,oklah dpt no.3.. wakil sekolah tu.. walau x dpt sebarang nombor pun, bila dah berani menyertai, itu dah ckp bagus kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...