Wednesday, December 30, 2015

24 Disember: Selamat Hari Lahir!

Selamat hari lahir Dieyana! 24 Disember 2015 yang lepas! ;-))

Tak celebrate pun pada hari kejadian, sbb kite tak sihat hari tu. Apa-apa pun rasa happy bila orang yang kita syg awal-awal wish untuk kita, kawan2 juga. Tq semua!

Di hari lahir, diberi ujian yang sedikit sahaja, tapi melepeknya sepanjang hari. Allahuakbar. Terima kasih Ya Allah ... semoga Allah mengampunkan dosa-dosa kami, amin....


Beri laluan untuk 'besday girl'  - 37 tahun sudah! ^__^

Tak de rasa sentap tak g celebrate, sbb sehari sebelum hari ulang tahun, saya, suami dan anak2 dh keluar seharian, tengok wayang, makan-makan ^__^ Cukuplah tu kan, hahha, sedapkan hati sendiri. Cukup-cukuplah nak sentap2, umur semakin memendek, sedar2 diri lah sikit! Hahhah, warning untuk diri sendiri ;-))

Lelaki-lelaki dalam hidup saya!


Apa-apa pun, Alhamdulillah, diberi kesihatan yang baik, keluarga yang aman harmoni, insya-Allah. Moga sentiasa di bawah lindungan-Nya, rezeki yang berkat, isteri yang solehah, ibu yang penyabar, kurangkan jadi hulk hahah! Anak yang baik, dan semua  yang baik-baik. Insya-Allah. Amin.


Nak romantik2 kononnya, sekali kepala tersenget lebih, hahah! ;-))


4 comments:

SYANI said...

Happy belated birthday sis..

- dieyana - said...

Tq syani

Rizziela said...

Happy belated birthday

LYAfrina said...

happy belated birth dear..moga dimurahkan rezeki slalu..amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...