Tuesday, September 26, 2017

Happy 9th Birthday Adam Wafiy!

12 September 2017

Happy Birthday Adam Wafiy! Anak kedua kami.
 
Belajar rajin2 nyah! We love you!
 

Control sengih  ^__^
 

Chipmuk @detective conan @hensembucuk @kaki buli cik kembar,  banyak sebenarnya gelaran budak kaca mata  ni ;-)) Apa2 pun, kami sayang Wafiy!
 

Sabtu lepas, simple celebration kami 6 beranak untuk Wafiy! Anak suka, mak gembira! Giteww ^__^
 


Seadanya . Suka-suka untuk anak-anak ;-))


Sebenarnya nak beli kek boston coklat (Secret Recipe) yang super sedap tu. Tapi katanya discontinued sementara! Frust! Eh, eh, birthday anak, mak yang frust, ko dah kenapa? ;-))


 
Dua baju biru tukang sibuk! ;-)) #cikkembar
 

Dah tak de tu, terus melencong ke danau kota Kedai Kek Pistachio. Kek kat sini, rasanya okey juga, banyak pilihan, harga pun okey. "Wafiy tak kisah mama, asalkan kek coklat, ada strawberi kat atas kek" ;-)) Alhamdulillah, tak banyak songeh ;-))

Beli kek sebiji (RM 49), bayar member RM 20 untuk 2 tahun, dapat diskaun 20% pembelian. Okey tak? Percuma sekotak kek (6 biji kek cawan), apa ke namanya, tak tau, lembut mcm chiffon kek, kat dalam ada krim kastard.

8 comments:

mama tisya said...

happy birthday adam wafiy...yg kek ada krim tu namanya hokaido cheese cake

mek da ©™ said...

Happy 9th Birthday Adam Wafiy!

norhidana miswan said...

selamat hari lahir bt Adam Wafiy, moga jd anak yg soleh n berjaya

sedap nampak kek tuh, tak kisahla sambut mcmne pun jnji ada kek dh meriah dh...

kek kt pistacio tu hokaido cake mmg dpt percuma kalau nk jd ahli, sedap lembut gebus

Mummy Julia said...

Happy Birthday Wafiy.. alahai dapnya kek..Bak sikit Wafiy encem!

Cho Zila said...

chup... chup harga kektu murah bangat... dan yang penting birthdayboy suka.. dan kalau akak beli kek yang penting depa nak makan.. kot idak akak yang gemuksni jer yang makan sorang2....
happy birthday Adam Wafiy.. rasa dulu kecik jer...

Siti Suhana said...

Hepi bede Adam Wafiy yg hensem...sedapnya kek tuh..acik nak strawberinya je k...hehe

idazs said...

happy birthday wafiy. lamanya auntie tak jenjalan kat blog mama ni.. dapnya kek.. nak sikit

LYAfrina said...

Happy belated birthday adam wafiy .
Smoga bjaya dlm khidupan duniakhirat..aamin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...