Friday, November 21, 2014

Family Day: Gold Coast Morib Resort

 
Hari Keluarga Sekolah Kebangsaan Jalan Air Panas, Setapak, KL
 
Tarikh: 30 Oktober-1 November 2014
 
Tempat: Gold Coast Morib Resort
 

 

Acara untuk kanak-kanak. Acara berpasangan (suami isteri), ada jugak saya join satu game. Kata cikgu (kawan suami),  "Tak pe lah kak, p lah main, biar saya jaga cik kembar" ;-))
 


Anak2 puas hati dan seronok, "mama nanti kita datang lagi ya!"

 Insya-Allah....

 



 

Bapak saper la tu ya,  tengah meluncur tu, macam kanak-kanak ribena ^__^
 

Pakej famili day, sekolah beli banyak2, tentulah dpt murah sikit kan. Kami satu keluarga hanya membayar harga bilik 160++, termasuk 2 tiket  water park dewasa dan 2 sarapan pg. Hanya tambah tiket untuk 2 anak lagi, cik kembar (dua tahun) pula, free.
 


Utk mengetahui harga sebenar boleh la google, hihi, jgn marah ya! Tak silap saya harga bilik yang saya duduk ni, hampir 300. Harga water park juga lain kalau beli secara individu, tak silap saya dalam 30++ (dewasa)


Balkoni
 
 
 

Bilik ,yang kami tidur ni (2 katil single) luas juga, siap ada jakuzi gitew..hihihi....
 
 

**Ini aje ada gambar yang ada, yang lain dah terdelete :-((
 

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh ada jakuzi tu yang menarik tu...

Rizziela said...

groupon promotion sekarang... RM150

Aida Salleh said...

Akak memang teringin nak gi sini...tapi tak sampai2...sbb dekat sangat kot...hehehhee....tapi mmg nak kena gi jugak nanti

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dieyna,
alaaaaaaaaaaaaaa...sob3
eh iols pulop yang tersob3
membara jer kan bila gambor terhilang
iols pernah merasainya
cecewah he3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...