Monday, November 24, 2014

Grand Ihtifal & Year End Concert Little Caliphs

Grand Ihtifal and Year End Concert, Little Caliphs Bandar Baru Sentul
 
di Kampung Pengantin, Setapak
 
14 November 2014, 8.00 malam
 
 
 
 

Sekitar Grand Ihtifal anak kedua saya, Adam Wafiy. Dua tahun setengah di Little Caliph Bandar Baru Sentul, akhirnya, terima sijil tamat belajar  ^__^ Macam terima ijazah giteww ;-))
 
 
 
Bersedia ... pelajar pertama naik pentas terima sijil ;-))
 
 
Bagi saya, kenangan belajar kat tadika lah yang paling best, kan! Anak-anak seronok, mama papa tumpang seronok 'bertadika' sama. Saya dulu, belajar kat tadika (kemas), berapa bulan je, lepas tu lari tak nak g sekolah. Tadika mama tak seronok kot? ^__^
 
 
 
Terima sijil daripada pengetua LC-Teacher Izza
 
 
Pelajar 6 tahun yang paling kecik ^__^
 
 
 
 
 
 
Wafiy dan kawan-kawan, Persembahan Choral Speaking.
 
 
 
 
 
Last majlis, kanak2 dan teachers nyanyi sama-lagu 'You're number one for me' dan 'Kenangan Terindah' (Kumpulan Samsons). Rasa sayu je dengar lagu kenangan terindah. Lepas ni tak jumpa dah teachers yang baik-baik tu, tak de lah anak2 yang bertadika. Tunggu cik kembar la pulok, insya-Allah moga diberi kesihatan dan umur yang panjang
 
 
 
 

 Cik kembar kejap meragam, kejap okey ... adoi pening mak, layankan aje deh! ;-))
 


 Masih bertenang ... tepi pentas
 


 
Dah mula dah ... tengah pentas dah. Adoii! ;-))
 



Ibu bapa ;-))


 
^__^





Muka sedih bila permintaan tak dipenuhi
 

 
Okey, sbb ini hari special Wafiy, mama bagi peluang kali ni aje ... pistol air yang tak berfaedah! Benda2 tak berfaedah mcm ni, ai memang berkira, satu rm 10, awak ada 3 lagi adik beradik, 40 hinggit untk benda tak faedah ni ... adeh!! "Okey, beli satu, kongsi dengan abang,  jangan tunjuk kat adik." 
"Okey mama, sekali ni je, lain kali Wafiy tak nak" hihihi, buat muka sedih macam tu, mama cair ;-))
 
 
 
**Sekolah dah cuti ... jeles ai tau... Iman (anak sulung saya) dan papa dia bersenang lenang kat rumah...syoknyee... Wafiy masih bersekolah, minggu ni last sekolah
 

5 comments:

LYAfrina said...

Alhamdulillah..
Nmpk meriah majlis.. next year dh darjah 1.. sama geng la dgn fasya ni..

Untung budak sekarang... kecik2 dh merasa majlis ala2 konvo kan

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dieyna,
iols ni dah tak menyabor nak antor anak g playkool he3
sooonoookkkkkkkkk nengok time konvo tu
meriah uols he3

Iela Fazielah said...

seronok tgk diaorg.. eceli owner LC teacher izza tu suami dia kwn sekolah ila.... best pulak tgk majlis ni...dah 2 org kwn buat bisness LC franchais....
tak sabr tunggu irfan punyer pulak... tp majlis wafiy sgt meriah...

- dieyana - said...

lyaafrina-ha Alhamdulillah, boleh tahan meriahnya..;-))

ary Sha, hihihi, sabo2..nanti awk tau la camner betapa aklut tetpi seronok sgt bila anak2 masuk tadika..hihihi..mak2 pun bleh numpang nak bertadika juga..kkijkhik

iela-oo ye ke.....ha'aa untung buat bisnes ni..

ha..irfan nanti mesti meriah juga tu..insya-Allah...

Asmin Fahmi said...

Salam perkenalan. Jemput singgah blog saya http://alamwellness.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...