Friday, January 30, 2015

Terima Kasih Blogger MiaLiana!

Assalamualaikum semua ... syoknya hari ni Jumaat dah.... ;-)) Ada yang cuti balik kampung ke.... Isnin, selasa kan cuti! Kami tunggu raya cina lah balik...insya-Allah
 
Anyway nak ucap tqvm kat blogger mialiana, masukkan nama blog Dieyana kat http://www.mialiana.com/2015/01/senarai-url-blog-12.html
walaupun penyertaan dah tutup, ai masuk juga, sebab tak perasan pun masa dah tutup. ;-)) Apa pun terima kasih Cik Mia!

Okey Bai!  Ada masa boleh kenal2 senarai blogger yang cik mia papar tu.... ^__^

3 comments:

Fadzi Razak said...

Hehehe saya pun join jugak segmen kak mia tu.

Salam singgah dari follower #149 :)

Cikgu Norazimah said...

Tahniah dear ;)

Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN ;)
http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

Budak Nuizz said...

singgah dari segmen kak mia jugak :) done folllow hehe ..

http://ijahoney.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...