Wednesday, March 15, 2017

Famili Day 2017 di Akar Beach Resort

11 Mac 2017
Family Day Bahagian Multimedia (DBP) di Akar Beach Resort, PD
 
Dua tahun lepas buat kat sini juga, lagi sekali 2017, buat kat sini. ;-))


 
 
 
Simple sukaneka untuk dewasa dan kanak-kanak.
 

Bola King Kong!
 





Tema malam tu- Color blocking! Mama belasah je, nasib baik seluar anak2 dah ada, raya dua tahun lepas, masih boleh pakai, hahha! Cik kembar, saya belikan baju n cap je. Beli kat Kenanga Wholesale, sehari sebelum nak g, baru nak terhegeh2 g beli. Mama, beli plain shawl-6 hinggit je! ;-)) Tetiba rasa best/comel pakai shawl royal blue ni! ;-))

 Nah, nak sgt colour blocking kan! ;-)) Tak best, gambar tak clear!


**Eiii kabur sangat2 ... geram je dgn kamera handphone nih, nak bergambar pun tak de mood! Kumpul duit, beli hp baru?! ^__^


Menepati tema, colour blocking! ;-))


AJK sedang kira markah ;-))
 

Sajer, suka2 ... tup tup cik kembar dipilih Hadiah Pakaian Kanak-kanak Lelaki Terbaik! Okey la, dapat hamper. Dan, untuk pertama kali, Iman masuk karaoke, menang naib juara (kategori kanak-kanak) Tak pernah seumur hidup nyanyi karaoke, elok pulok dia nyanyi ikut beat/rentak lagu ;-)) 
 
 
Lagu 'Terakhir'-Sufian Suhaimi.

Dan, mama, dapat cabutan bertuah-pembakar roti, Lazada! Hahaha, okey lah tu, cabutan bertuah semua staf dapat (20 orang staf  Multimedia).
 

Jom balik!



 ^__^
 

4 comments:

mama tisya said...

syok berfamilyday..yg penting ada pool

norhidana miswan said...

bestnya.... mmg cumel lah baju si kembar tu, ngn topi cookies montster...

gambar last tu, sian nya semua dh kepenatan

ZULHILMI TEMPOYAK said...

hheheheh... nnt klu dah beso family nak gini jugak.. hehehe

Iela Fazielah said...

bestnyer... opis ila lama dah x buat hari keluarga... asyik wat dinner je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...