Thursday, March 2, 2017

Salsation Event : Share The Love For Dance!

Yang beminat, jom, saya iklan di sini.
 
Sebenarnya, saya tak pernah join event. Selalu zumba dalam studio je. Kali ni, kita keluar sikit! ;-)) Baru sekali saya join event Zumba & Salsation sempena hari kanser sedunia baru-baru ini di The Club, Bukit Utama, Damansara. Yang tu percuma. Yang saya iklan ni, ada bayarannya, tapi tak lah mahal sangat. Biasanya event yang international, agak mahal sikit, mencecah ratusan ringgit. Tapi berbaloi, satu hari, instructor international yang hebat belaka.
 
 
 
Kali ni, saya join Salsation yang ini, harga pun tak mahal sangat. Instructornya juga hebat, Salsation Master Trainer (SMT), yang berminat, jom!
 
 
 
 
 
 
 
Sedikit tentang Salsation:


"SHARE THE LOVE FOR DANCE"

SALSATION® is a Dance Workout that convert functional training protocols into innovating dance moves.
The word “Salsation™” has been taken from (Salsa & Sensation).

 SALSA: not from the rhythm / musical gender but from the spanish word “SALSA” that actually means “sauce”, because it is a spicy mix of different rhythms, cultures, dances and fitness protocols.

 SENSATION: the program has a strong focus on musicality, lyrical expression as well as on how the human body function.

 Why SALSATION®?
The difference between other workout programs, is that Salsation is carefully design to integrate functional body movements into all the dance routines working out in a 3D fashion using all planes of motion Its not only easy and fun but you can do it for life improving your mobility and stamina no matter your age.
 
Alejandro is the founder of SALSATION®. Coming from Venezuela were dancing and music is a predominant part of the daily life and culture, he became a professional dancer and choreographer. Graduated in Venezuela where he did theatre performance and fitness/dance TV shows, and later became a renown International Fitness Presenter traveling around the world teaching and training thousands of people. Representing well known brands such as Nike. Alejandro has more than 20 years of experience in Fitness, Dance and Choreography.



Founder Salsation- Alejandro Angulo
 

7 comments:

aizamia 3 said...

Baru bersemangat nak berzumba bila yang mengajar cute n hensem.. wakakaka..

mama tisya said...

Sronok ada geng zumba

norhidana miswan said...

cuma rege tuh mcm tercekik jgk... tp kalu berbaloi2 apa slhnya kan...

tp tak pnh kot akak join zumba2 heheheh

- dieyana - said...

aizamia, stamina diaorang tu menyebabkan kita bersemngt, ensem, no 4/5 ..hihihi

- dieyana - said...

mama tisya, ha, dulu, tk de geng, gigih cri kelas, bila dh join diaorg..seronok..;-))

- dieyana - said...

norhidana, ha, agak tercekik juga, tapi berbaloi+seronok+ enjoy... sesekali boleh la ;-))

LYAfrina said...

Best jugak join..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...