Thursday, June 14, 2012

Banyak Nak Cerita, tapi....

Bukan mahu biarkan rumah bersawang, bukan tidak ada cerita yang mahu dikongsi/diceritakan di sini (banyak cerita ni weih ^_^), tetapi kekangan masa tidak membenarkan saya berlama2 di sini.


Saya tinggalkan info ini untuk dikongsikan dengan teman-teman ;-)

(Ada sesiapa yang pergi program ni? Si cantik manis Irma Dieyana pun ada ... eh salah eh, Irma Hasmie la.... =^_^= )

(**Saya suka ilmu yang disampaikan Dr Muhaya, ada yang cakap2, beliau seorang yang agak 'keras' tapi bagi saya, dalam kekerasannya itu, banyak kebenarannya. Tak apalah, pendapat masing-masing kan ... "Celik mata, reset minda" ... bersama-sama kita tambahkan ilmu untuk memperbaiki diri. Insya-Allah.... Boleh like fanpage beliau di FB, dan boleh juga dengar beliau di IKIM.fm....)

6 comments:

izla said...

saya suka Prof Muhaya.
Tapi dah ada appointment wedding hari yg sama

Gieyana said...

Byk cerita gak tp x der ms nk bcerita..haizzz!

ieda said...

x kenal lah dia nie huhuhu

Iela Fazielah said...

lama xdg ceramah... ila sabtu ahad xleh kemana..mengulit dgn anak jelah

mama tim said...

btul tu diyana..sebenarnya byk crita yg kita nak crita..tp masalah masa yg menghalangnya..kan..huhu

Hanis Azla said...

suka juga dgn cara dr muhaya tu.. nmpak tegas dan berkeyakinan.. tp sgt menarik perhatian.. waktu pesta buku nampak irma hasmie.. subhanallah.. cantik dan manis sgt dia tu.. terpegun jadinya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...