Monday, June 4, 2012

Tahun Ketujuh-2 Jun 2012

2 Jun 2012 - Tahun ketujuh perkahwinan kami. Alhamdulillah. Tiada apa yang dipinta, semoga cinta kami terus mekar. (ewah!). Semoga perkahwinan kami sentiasa dilindungi Allah Taala hendak-Nya. (Baloh2 tu, baso dio doh, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri... ^_^). Terima kasih Ya Allah atas pemberian dua zuriat untuk kami. Alhamdulillah. Dan, bakal satu zuriat lagi, insya-Allah....

Bunga tahun lepas ni (http://dieyana78.blogspot.com/2011/06/petang-2-jun-yang-sangat-manis.html), saya tak nak bunga dah ... membazir jah ... kering entah jadi rupa apa dah, masih kat atas peti dapur rumah, sayang nak buang konon, ^_^ Daripada dapat bunga, baik belanja makan2, boleh gitu? ;-))



(**penat, semalam baru sampai dari Kelantan, jalan jem teruk dari Bentong-Kl..:-(

12 comments:

Masya said...

alhamdulillah.. moga kekal keakhir hayat...

Gieyana said...

Alhamdulillah..hepi anniversary!
Tul lah..dpt bunga rs sayang rm lak kan..last year bunga sy dpt pon still simpan...syg nk buang..:-)

Ummu Madihah said...

Tahniah, semoga berkekalan hingga ke syurga nanti!!

izla said...

happy 7th anniversary
saya pon prefer org belnja makan, dari dapat bunga

Iela Fazielah said...

hepi anniversary dieyana....moga hubungan berkekalan hingga akhir hayat...amin....

tiny hayyzad said...

tahniahhhhh...

wahhhhh bakal dpat surang lagi yerkkkk

Aida Salleh said...

Happy anniversary dik! Semoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa! Amin!!!!

Qhaifa Nur said...

tahniah dan hepi anniversary...
semoga berbahagia selalu......

ieda said...

alhamdulillahhh
semoga kekal hingga ke hujung nyawa ..
aah dari kasi bunga baik belanja makan or beli brg yg boleh pakai ken ;)

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

happy anniversary, moga berbahagia di dunia dan akhirat... ;-)

PELABUR EMAS PERAK said...

asalam ... happy anniversarry ... saya doakan agar terus kekal bahagia sehingga bila bila dan di murah kan rezki ... amin !

puan ... jika sudi ....hubungi saya melalui emel admin@pelaburemasperak.com

ada something untuk saya sharing kan ..tq.

IDAZS said...

alhamdulilah, semoga kekal bahagia ke ahir hayar, phewittt, tahnu ni dapat apa? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...