Friday, July 3, 2009

Jus Tomato!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera....

Ermmm...hari ni tak gi mana..duk opis saja...kodek2 apa yang patut...nak kemas meja yang agak berserabut nih...member seperjuangan pun tak ada hari ni, berkursus...so tak de la shopping atau keluar makan2...hehehe.Semalam kami dah kuar makan..dia belanja, Thanks aleeya...kat chilis bangsar tuh...tima kasih bebanyak..makanannya boleh tahan sedap n harganya....boleh tahannnn juga! Yang paling tak tahan aku tersilap order air yang tak best, kononnya nak kelainan...air tomato. Datang2 aje air tu..erkkkk tak leh nak telan...dua member lagi, tengok2 kat aku, dan nak jugak rasa air tu...erkkkkkkk..diaorang lagi teruk cam nak muntah...aku cakap le..biasa minum kat warung..dia buh susu..sedap...cam air carot la...member pun bagi kat pelayan tu suh tambah susu. Bila tambah aje...masih tak sedap...last2 air tu tak abis...suku je aku minum. Sumpah tak nak order lagi! Hahahaha..aku diketawakan member. Aleeya suh aku order air lain...erm..tak pe lah....so, minum skit jus epalnya..sampai2 opis..terus gi telan air suam...tapi Ya Allah mengantuk giler..kenyang tahap gaban! Apa2 pun chilis yang sedap, dengan kek coklat aiskrim...nyum nyum....

Chilis..tunggu! Aku akan datang lagi dan akan berhati2 dalam mengorder air...:-))

1 comment:

~marwati wahab @ aleya aneesa~ said...

okey pe nak kan kelainan. tapi air tu... memang tak sedap langsung le... hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...