Wednesday, July 22, 2009

Sabtu lepas

botol baru


bestnya tidur

nyum nyum chupa chup
Salam....

Pagi yang dingin, alhamdulillah, masih diberi peluang oleh-Nya untuk menghirup udara yang segar, sekali gus dapat mencoret dalam 'rumahku' ni.:-))

Sabtu lepas g jalan2 midvalley-sajer pusing2 kat Home Decor tu...ehehehe...si suami pun macam teruja...seronok le tu. Tak sabar nak duk rumah baru...hehehe.. Singgah makan kat Rasamas...isi perut dulu, balik tak payah masak dah. Lepas tu papanya yg bawa Iman main dalam taman kat Jusco-habis 15 ringgit main dalam tu...fuh...Aku tak ikut pun mereka berdua, Wafiy dah rengek2, berkejar aku ke baby room, selesa sikit. Berehat le aku dalam tu 20 minit sementara menunggu Iman dan Papa bersukaria dalam taman tu...Wafiy pun lena aje tidur atas katil kat baby room tu.

Nak balik tu, singgah le Moms Care, baru teringat yang botol hangus tu, terus beli baru...Bumble Bee-RM 38.90, dapat less 20%. Best dapat botol baru!




4 comments:

idazs said...

kak, botolnye sama...tp pendek ckit je...ni kin yg baru kot...kene cari gak la...dh abis dh botol zarin...

- dieyana - said...

ermmm...mungkin baru la...harga sama kan?

Nanie-Izailani said...

bumble bee..mcm nama robot dlm transformer jer...

- dieyana - said...

heheh..nanie ni robot aje yg dia tau..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...