Friday, January 27, 2012

Baru di Pizza Hut?

Setiap kali kami ke Pizza Hut, tak pernah nk cuba menu baru, keluar menu baru sekali pun, tak teruja kami nk try. 'Sampai cerah' order hak sama ... hawaian ciken, hawaian ciken dan hawaian ciken. ^..^ Kami tak nak try menu selain hawaian ciken, bimbang takut tak sedap-tak habis kan, membazir. ;-)) Menu sampingan lain yang saya gemar-yang ada crispy prawn+fries yang mcm jaring2 tu, apa namanya, tk tau. Sesekali order spageti meat ball, lps tu chocolate volcano (kek coklat+aiskrim kat atas). Saya suka!

Tapi baru-baru ini entah macam mana tergerak pintu hati nk try menu baru, mungkin nampak ada crispy prawn ada kat atas tu, buat saya teruja! =^__^=



Sumber gambar: pizzahut.com


Alhamdulillah, ia menepati citarasa kami. Kata Wafiy, Terbaeeekk!! Makan panas-panas, tak muak. Kejunya banyak, dgn rasa tepung menyaluti udang yang rangup!


Set: Golden Fortune Pizza, 7-up dua gelas, sup dua mangkuk-RM 29.90Treasure


Platter - RM 9.90 (Add On) Bagi kami, terbaeeekkk juga!!

Saya order prawn olio! Tapi manager dia ckp, "prawn olio dh tak de kak" ... Nasib baik juga tak de, kenyang sungguh nak perabiskan satu pan piza regular tu ;-) Alhamdulillah...

4 comments:

Liza Razak said...

saya pon x pernah cuba lagi..nk cuba jugak laa :)

iizla said...

dh lama x makan kat pizza hut. kalau tersinggah sana, sure akan ada menu ni jugak..menarik sangat!!

Iela Fazielah said...

hmmm...kena cuba ni....terliur tgk

So Shy Lady said...

ssl pon nak la jugak. dh lama btul t.g PH ni...sminggu 2 ni lidah pon asyik nk western food jah..apsal ntah haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...