Tuesday, January 17, 2012

Follower ke-84: Teruja Kejap! ^__^

Salam semua.


Cer tengok, cer tengok, folower saya yang ke 84 ... hehhe ... apa, tak heran? Jangan la cam tu, itu artis pujaan ai tahun 90-an tu tau! =^__^= Teruja beb, tetiba buka blog, artis pujaan saya zaman 90-an dulu folow kita balik, saper yang tk teruja kan! Cam tak percaya aje, Zarul Umbrella follow blog dieyana, yang tak cun nih.... Ditambah lagi beliau komen di dua entri saya sebelum ni, tersipu-sipu malu ai +__+


Kisahnya macam ni, beberapa bulan lepas, masa tengah blogwalking, tetiba jumpa blog beliau (ceh skema), "Eh, Zarul Umbrella ada blog! Eh, ini cerita baru dia nih!" Terus saya folow blog beliau dgn rasa teruja. Sebab utama saya folow beliau, sah2 sebab beliau artis kesukaan saya suatu masa dulu, dan sebab kedua, ada info yang menarik untuk dibaca. Lepas dh folow beliau, langsung tk terfikir akan balasan beliau folow saya balik kan. Maklum, artis, takkan la nk folow kita kan. ;-) Sungguh, saya folow secara ikhlas, tak minta untuk dibalas...;-)


Biasalah kan, zaman remaja, minat kat artis ni, artis tu. Sanggup tau beli majalah yang ada muka Zarul, tambah2 kalau dia jadi cover muka depan majalah. Senyap2 saya g beli majalah Media Hiburan. (Ba cukup marah beli/baca majalah hiburan zaman belajar). Beli kaset Umbrella lagi tau! Boleh dikatakan 99.99 peratus lagu dlm kaset dia sedap. Zaman 90-an tu, sebut aje lagu-lagu kumpulan Umbrella, saya boleh nyanyi tau! Suara saya? Sah-sah la ke laut! Tapi kalau disuruh hafal subjek Sejarah, satu minggu pun tak lepas-lepas, disuruh hafal lagu, cemerlang wei! =^__^= Antara lagu Umbrella-Ramalanku Benar Belaka, Bukalah Hatimu, Maruah, Retak Jangan Relai, Berapinya Rindu, Akulah Teduhanmu... Hahahah, dasat betul! Tetiba cari balik lagu-lagu lama Umbrella... ^__^ Lepas Umbrella dibubar, bertahun2 saya tak dengar cerita Umbrella dan Zarul. Tup-tup saya jumpa blog beliau...


Apa-apa pun, tq Sdr. Zarul sebab folow blog dieyana balik! +__+


Lepas ni Aaron Aziz buat kunjungan balas ke blog dieyana. Larikkk!!! =^__^=

5 comments:

Zarul said...

Wah semua lagu awak tau yer,terharu nih..tima kasih bnyk2

ieda said...

wah2 seronok nie ..
nak terjah jugak lahh
ermmmm kenal ke akak nie huhuhuh

iizla said...

memang bangga la artis folo kita.. apa lagi, sila buat entry khas untuk zarul..

Ummu Madihah said...

Amboi dieyana, sat lagi termasuk dlm komuniti selebritilah tu!!

Aida Salleh said...

akak tumpang hepi gak lah...:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...