Monday, December 7, 2009

Lagi Iman dan Wafiy




Ini aksi Iman dan Wafiy malam semalam. Kebetulan tengah hari semalam aku buat sup tulang, malam tu aku terus rebus pasta ABC, makan bersama2 sup tuh, bersuap2 dua beradik tu.
Nyum nyum, sedap la mama....
Iman nih agak memilih pasal makanan nih. Nak makan pun ikut mood, macam2 gaya memujuk nak suruh dia makan, tapi pasta ABC nih, menjadi kegemaran Iman dan Wafiy selepas ia diperkenalkan oleh mamazarin.


Nah adik, nganga, abang suap


Ben 10...jom ke sekolah!


Malam Ahad kami ke Alpha Angel, sajer pusing2, entah kenapa suami aku rajin pula keluar hari cuti ni, entah angin apa yang menyerang dia. Aku tak kisah, bila diajaknya keluar, boleh aje, penat/ngantuk-dah tak rasa, asal dapat jalan. Suami cakap, orang ada tahi lalat kat kaki ni memang suka jalan". Perli aku le tu! Anak2 pun mood okey, cukup tidur... so apa lagi, pantang diajak..:-)) Tak de la membeli belah, just jalan2, betul2 cuci mata, almaklum le, tgh bulan, hehehe. Dalam pada itu, Iman telah berjaya memujuk aku untuk mendapatkan beg ben 10 nya, aduhai Iman.

3 comments:

idazs said...

iman, beg Ben10 dah dapat. beg ultraman bila lagi?

- dieyana - said...

huhuuhu..cukup le dgn ben 10...

~ IDA ~ said...

tu soping tengah bulan..xpe Iman..mama Iman dapat gaji tiap2 bulan..akan dapat juga beg ultraman tu...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...