Tuesday, December 22, 2009

Shopping Part I-Sogo

Mood: kembali ceria n berbunga2 selepas menghirup udara Sogo tengah hari tadi..ahhahah.... Terkedek2 aku ke hentian teksi dgn selambanya berjalan sorang2, best jalan sorang2...:-)) . Dengan hati yang berbunga2 aku membeli beberapa helai baju basahan dua beradik tuh. Pas tu intai2/jalan2 kat tingkat pinggang mangkuk, best juga. Sale boleh tahan. Aku pun merembat beberapa biji cawan yang comel untuk dihadiah kepada Ma aku. Nak bagi surprise kat Ma, malam ni Ma n Ba, Along(cucu mereka), ngan 2 orang adik aku akan bertolak balik ke Kelantan selepas 10 hari bercuti di KL ni. Emm, malam nanti baru aku nak bagi cawan comel tu kat Ma, pasti dia suka bangat!
- Untuk Ba, aku tak pegi menjelajah baju2 kat Sogo tu, aku pun tak berapa reti sangat beli baju org jantan nih, n ba amat pemilih dalam membeli baju nih. Lagipun, hari tu, kami dah bawa Ba pegi Sogo, n aku suruh dia pilih sendiri, katanya, "tok payoh la na, tak dok hok kene la". Dan, sebagai ganti, tadi aku telah membeli bekas2 comel sebagai hiasan untuk dihadiah kat Ba! Ba memang berminat bab2 dekorasi rumah ni. Harap2 Ba suka dgn pemberian ikhlas anakmu ini.:-))
-Apa-apa pun, mood aku kembali pulih, dan jika diizinkan-Nya, shopping part II akan menyusul..ahaks!

3 comments:

~ IDA ~ said...

uwaaaa....jelesssss....time rehat dia leh p shopping...kami time rehat la ni kena buat keje gak....xpe2....ada hari lain bagiku nanti....hihihi...tahniah la Diana..jalan sorang2 pun jadi ek...

- dieyana - said...

heheheh..releks la kak...bawak bertendang.ahahha. nanti akak balas la dendam kesumat tuuuuuu.;-))

saniza said...

Salam sejahtera ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...