Friday, October 4, 2013

Makan2 Famili @Chilis

Famili sampai KL hari Sabtu lepas, keesokan petang Ahad kami ke  Chilis Paradigm Mall Kelana Jaya. Kakak saya yang cadangkan makan2 family di Chilis Paradigm (dekat dengan rumah dia).

Kami 4 beradik-3 perempuan, 1 lelaki, Ba, Ma, 2 menantu, 8 cucu (7 lelaki, 1 perempuan) - 4 anak kakak, 4 anak saya, peace yo!
 
 Selalunya, kalau mereka datang KL, jarang2 dapat keluar makan satu famili macam ni. Seronok dapat berkumpul satu family. Alhamdulillah.



Menu desert-chocolate mountain, apa ke nama entah, lupa la ;-)) Kek coklat yang ada aiskrim atas. Satu lagi yg kami order, roti tiga segi, dalam ada beef/chicken, lupa jugak namanya, sdp juga! ;-))
 

Insya-Allah, umur panjang, November ini, ma, ba dan adik bongsu akan datang lagi KL. Projek makan-makan insya-Allah akan menyusul ;-))


1 comment:

ceywie ku said...

dieyana, adik saye pun duk dekat2 kat situ gak. ingatkan mall tu tok siap lagi. pas ni blh la terjah situ. yup.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...