Thursday, November 10, 2011

Anyhow, Anywhere, Anytime!

Mesti ada yang pernah makan waffle ni kan? Sedap ke tak sedap? Saya suka, anak-anak saya pun suka. Saya dah try perasa vanila, banana dan bluberi. Tapi saya lebih suka vanila dan banana. Harga dia RM 1.70 tak silap, ada dua keping dalam tu.


Pagi tadi saya sarapan dgn waffle ni lah, lepas tu top-up skit dengan kuih beli kat cafe opis, 3 ketul ... duk dalam air cond opis ni lapar sokmo ^__^) Kalau nak panaskan balik dalam bekas pemanas roti pun boleh, nak letak kaya/planta/mentega kacang pun boleh, ikut suka kita ... kita yang nak makan. Pemalas Macam saya ni, makan gitu aje! ^__^ Memang sedap, lembut aje!



2 keping memang tak cukup! =^__^=


Senang aje ada waffle ni, sumbat aje dalam handbag tu, kalau rasa lapar, sambil2 tunggu bas/lrt/ sambil drive keta, ngap aje ... tambah2 yang ada gastrik tu kan, makanan kena sentiasa ada dalam handbag, kan! Anyhow Anywhere, Anytime! ^__^


**(Eh tetiba rasa macam duta kecil tak berbayar Gardenia...ha3 Semalam cerita henbeg, hari ni cerita makan, hahah, apa2 pun boleh, semua ada dlm blog ni tau, rugi tak baca blog dieyana...;-)))

17 comments:

NanieZara said...

nani pon suka mkn waffle ni..nani pemalas jugak mkn gitu aje..

Cho Zila said...

akak tak suka ngat kot sbb suka lagi yang beli panas2tu.. tapi kalu kita panaskan dan boh macam2 sedap gak yang inikan...

- dieyana - said...

nanie-heheh , mkn gitu pun sodap..

- dieyana - said...

cho zila-kak, ha, tak tau la kalau panaskan jadi camner, tk penah buat. yang jual panas2 tu pun dieyana suka...letak kaya/mentega kacang...

Alin Marlini said...

Sedapkan Waffle tu...

Terima kasih sb sudi bc entri Firhan Qayyum..berat mata memandang..berat lagi bahu memikulnya..

bloghok said...

wahhhhh

IDAZS said...

zarin suka nie, tapi saya kurang sikit..boleh katakan tiap2 hari juga beli

- dieyana - said...

alin-ha, sama-sama. Tetiba blog alin dah jadi feveret dieyana nk baca......;-)

- dieyana - said...

bloghok-ye, suko ko tok suko? hehe

- dieyana - said...

idazs-ha, k.diana pun kerap beli..hehe

Ini Kisah Tia said...

dekat sabah memang tak jumpa lahhhh ..

Totie@Tomy said...

belum pernah try lagi tengok kat blog dieyana terliur lak..nyum..

ieda said...

ohh dah ada wafer mcm nie .. x pernah lak tgjk hurmmm memang mudah kan .. :)

Dalila Hamid said...

sedap!!... lapar ni..

Aida Salleh said...

akak suka panaskan dalam microwave pastu letak butter + kaya atau nutella....yummyyyy...

LYAfrina said...

senang nk bawa kmana-mana..smbil wk keje pon blh mkn ni, time kt ofis

So Shy Lady said...

wah akk dh mkn dh ni, bleh tahan sdap gak.

nk bli lg lah ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...