Wednesday, November 9, 2011

Tote Handbag

Salam ...

Wah banyaknya handbag! Mu jual beg ko Dieyana? Agak2 kalau saya jual handbag, laku ke?^__^ Tak de lah, saya tak jual, tapi saya minat kat handbag2 seumpama ini. (Apakah 'minat' itu bermakna mahu memilikinya? =^__^=)




Dulu langsung saya tak pandang bentuk beg serupa ini....


Tak tau la tetiba aje sekarang ni minat kat handbag cam gini, 'tote handbag' - nampak kemas, elegan (walaupun diri saya ini tak berapa nak elegan), feminin tapi tidak terlalu manja =^__^=



Tapi saya tak mampu untuk LV ....ermm...

Tapi tak mustahil kan ...





Kalau ada warna keemasan/silver, cun juga!






Dapat yang original sebiji, memang tak membeli handbag lain dah, 5-10 tahun ... ;-))



Itu aje lah untuk tatapan hari Rabu....


(Minat tak semestinya mahu memiliki, tapi kalau ada rezeki, apa salahnya kan? Ayat cover line =^__^=

Dah, sambung buat kerja! ;-))


(**Nota Dieyana: Sekadar melepaskan perasaan yang terbuku, heheh....)

17 comments:

Iela Fazielah said...

skali skala... xpe... keje penat2 skali skala nak tgk hasil gak.... pelaburan skali tu... hehe

NanieZara said...

k.diana nani pon suka handbeg mcm tu tp nak beli original mmg tak terbeli ler..nani suka pkai handbeg besar sbb semua brg leh masuk.

:: Mrs.Eady :: said...

minat jugak handbeg mcm ni tapi org mcm izwa ni kalau beli n pakai yg ori pun org ckp pakai yg tiruan punyer..kekeke..

- dieyana - said...

iela-heheh, nak memang nak, tapi bila dh ada duit, rasa kedekut pula kuarkan duit...heheh

- dieyana - said...

nanie-mana tau, dpt original sebijik..heheh, sengih smpi ke telinga, tidur pun dgn handbag...^__^

- dieyana - said...

mrs eady-hihkhik, tak pe, kita2 aje tau ori ke tak ori, kembang sendiri sbb leh pakai ori. ^__^

etiey.com said...

tungguuu sale kak! tk lama lagi nie...coach je. lv tak mampu :p

- dieyana - said...

etiey-ho, tunggu sale la nih,kalu buleh coach pun k.diana suko neting2..hhaha

Totie@Tomy said...

smartnya saya pengemar coach tp tak mampu nak beli..

- dieyana - said...

totie-jom kita g serang coach..ihkhihk..survey dulu..tunggu cukup duit, kita rembat le..;-))

NM02 said...

ai mampu yg uptown jek. hehehe

MyKhalish said...

heheh... xpe, dr impian. insyaallah bole jd kenyataan.. tp da beli skali, konpem rs nak lgkk.. heheh..

IDAZS said...

cantik ;)

- dieyana - said...

NM02-downtown pun boleh...orang mana tau kan...heheheh

- dieyana - said...

mykhalish..ahhaha, bahaya tu, pengsan la kalau sekali dapat, dua kali nak lagi..;-)

- dieyana - said...

idazs-hihkhik

Qaseeh Tolia said...

Kumpul duit beli la..satu jer..pastu 10 tahun jgn bli beg..kih..kih..selamat mngumpul

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...