Friday, April 8, 2011

Devil's Food Chocolate Cake

Fuh, dahsyat betul. Betul2 tak sabar. Nak try buat kek yang ada ganache ni. Apabila menggodek2 blog secubit garam ni, lagi lah bersemngt tak terkira! Thanks mamazarin, kenalkan blog http://secubitgaramnor67.blogspot.com. Apa lagi, balik kerja petang semalam, terus ke Ong Tai Kim beli bahan2 penting nak buat Devil's Food Chocolate Cake. Wah! nama pun dahsyat kan.

Sumber resepi : http://secubitgaramnor67.blogspot.com/2010/06/devils-food-chocolate-cake.html Tetapi ada satu bahan daripada resepi asal beliau, saya ubah sedikit sahaja iaitu, BUTTERMILK, SAYA GANTI DGN SUSU SEGAR DUTCH LADY.


Terima kasih Secubit Garam!

8 comments:

- Suraya - said...

sedapnya....bila saya boleh rasa nie... atau nak buat jualan...heheheh

- dieyana - said...

ala, biasa aje fatin, mcm kek awk buat tu la....tak reti nk berjual, mkn2 family aje...;-)

IDAZS said...

sedap! sedap! sedap! boleh order ni :)

Nanie-Izailani said...

nmpak mcm sedap,rasa pon mesti sedap ni..

~ Ida ~ said...

ruginya x datang hari jumaat tu...huhuhu

- dieyana - said...

idazs-hahah, order la sgt...;-)

- dieyana - said...

nanie-nmpk sedap, rasa pun, boleh la, sdg2 aje..;-)

- dieyana - said...

k.ida-heheh, insya-Allah, ada rezeki lain..;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...