Tuesday, April 19, 2011

Kek dan Coklat di Hari Lahir


Pada hari lahir Iman tahun lepas, saya hanya menempah cupcake comel imej ultraman daripada E-car (Bangi) untuk diberi kepada teachers dan kawan-kawan kelasnya. Tetapi hari lahirnya tahun ini, saya bersemangat untuk membuat sendiri kek. Dan, malam tadi, dapat menyiapkan sebiji kek seperti yang saya janji kepada Iman, untuk dimakan with teachers and friends di sekolahnya hari ini.... Kek coklat lembap-resepi drpd: yatie praktikum UM), letak imej Ben 10, dan strawberi sebagai hiasan tepi. Simple sahaja untuk anakanda Iman, tetapi saya sangat puas hati dan berasa bangga dapat memberi yang terbaik daripada air tangan saya untuk anakanda, pada hari lahirnya yang ke-5 ini.


Ben 10 dikelilingi strawberi merah


Saya juga menempah coklat daripada rakan di pejabat ... terima kasih. Coklat mu sedap, dik!



Coklat untuk teachers pun ada-ikhlas daripada kami



Lolicop (coklat) - untuk kawan-kawan di 5 Andalus....

Moga hari ini Iman dan kawan-kawan bergembira dapat makan kek dan coklat.... Have a nice day!!

16 comments:

- Suraya - said...

tahniah... sedapnya kek iman... makcik nak sikit boleh... tempahan coklat tu kat siapa... cantik sangat... berapa RM....

Nanie-Izailani said...

Happy befday Iman!

Ila said...

kenyanglah kawan2 iman nanti ek

MummyEcha said...

wah...sedapnyer..teringin gak nak buat kek buatan sendiri..hari tu buat cheese cake x menjadi sangat huhhuhuh.......tp dlm x menjadi tu,habis gak hehehehe....

p/s:happy besday Iman...:)

- dieyana - said...

suraya-ehheh...boleh aje..;-) ha'aa coklat tu sedap....;-)

- dieyana - said...

nanie-terima kasih...

- dieyana - said...

ila-insya-Allah, kenyang+seronok...;-)

- dieyana - said...

mummyecha-hehhe, tak pe tk jadi, janji sedap..ehheh

(terima kasih...)

IDAZS said...

waaaa! sedapnya kek tu,
utk zarin xde ka? :p

- dieyana - said...

idazs-waaa...utk zarin, insya-Allah....;-)

Farrah Hasna said...

hepy bday iman..mintk skit kek tu

~ Ida ~ said...

cantiknya kek, seronok la kawan2 Iman dapat makan, teachers pun pasti seronok tu...hehehehe

- dieyana - said...

farah-terima kasih..;-)

- dieyana - said...

k.ida-ha, semlm balik cerita, teacher ckp, sedap..;-)

e.l.i.z.@ said...

ooo 5thn ekkk..eh eh ore kelate la dio..kecek kelate la kito ne hihi

iman ek? samo la anok kito ..spelling jah lain hihi

maknanyo buleh la kito bwk kek utk celeb8 beday anok kt GA ek

- dieyana - said...

eliz@...wakakka, lucu, dieyana ore pasir mas...;-)

ya, kita bule bwk kek utk diaorng mkn (kecek luar capur2..ahhah). better kita telefon la bgtau cikgu dia, nk bwk kek..;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...