Friday, May 6, 2011

Apa? Hari ini 6 Mei?!!

Masya-Allah, saya betul2 lupa!! Today is Hanapi's Birthday-besday tuk laki ambo!! Oh, saya sungguh dahsyat. Lebih kurang pukul 10 lebih pagi tadi baru saya tersedar, hari ini 6 Mei 2011! Macam mana saya boleh terlupa? Saya agak, tuan punya badan tu pun tak ingat hari ini hari lahirnya! Heheheh.... Macam mana saya boleh lupa! Ini mesti kes ghairah dgn "Merah 30 April", sehinggakan besday tuk laki sendiri boleh tok ingat! Hehehhe. Paling tidak pun, beberapa hari menjelang 6 Mei, saya akan sediakan sekeping kad hari lahir, ataupun standby entri khas untuk suami tersayang. Dan, biasanya, malam sebelum 6 Mei, saya akan beritahu Iman, "esok besday papa". Kali ini langsung tiada. Sah, masih berghairah dgn "Merah 30 April", hehhehehe. Sumpah, kali ini, langsung tak ingat!
Bila teringat tu, terus saya mesej kat Hanapi, ucap hari lahir. Tapi tiada balasan pun?! :-(

Apa-apa pun, for my lovely husband( Hahahah, tetiba romantik...malu ai!),

"Selamat hari lahir yang ke-32 ... semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kehidupan yang baik dunia dan akhirat, diberi kesihatan yang baik, menjadi suami, bapa dan anak yang baik dunia dan akhirat. Amin."


4 comments:

- Suraya - said...

oklah...janji ingat juga.... tak perlah ader juga sepotong kek...heheheheh

IDAZS said...

happy besday encik hanapi :)

- dieyana - said...

suraya-hehheeh, bleh la drpd tk de kan..

- dieyana - said...

idazs-tq tq..;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...