Thursday, May 5, 2011

Sambutan Hari Lahir yang ke-5

(Nota: Entri bergambar-sesi 'mempersembahkan' hidangan....heheheh)

Hari yang dinanti-nanti sudah pun tiba....


Majlis Hari Lahir Muhammad Iman Haziq yang ke-5

30 April 2011

Sedikit hiasan dinding sebagai penyeri majlis :-)


Goodies bag untuk kanak-kanak ribena


Tambahan goodies bag


Kek Birthday-Chocolate Indulgence Secret Recipe, agak mengecewakan! Pendapat saya: Kek SR lebih sedap makan terus di restorannya, masih beku elok, memang sedap, bila dah terbiar gitu, cepat lembik, 'lembik jejet', huhuhu....(No candle for birthday boy ya! No tiup2 lilin ya! ... ;-))
Iman: Mama, kenapa ada bedak atas kek?!
Toinggg!!


Cheese Kek Strawberry-order dgn idazs. Tq ya....;-)



Karamel-kakak saya buat. Tq ya! Licin molek tekstur karamel mu! ;-)


Pulut kuning-kakak saya sponsor. Tq..;-)


Nasi Beriani+daging kerutub+ayam goreng berempah+sambal lada+acar-order dgn sepupu suami. Tq deh!



Dieyana's Bihun, Dieyana's Trifle, Tempura Nuget Goreng, Karipap Pusing-order dgn kawan suami, Rojak Buah+Colek
Air Oren.

Bersambung....

12 comments:

Nanie-Izailani said...

wah...bnyaknya mkanan...terliur lah tgk k.diana...

Hanis Azla said...

penuh meja makanannya.. last few weeks masa buat sambutan bday anak, akak pun beli kek yg sama.. mmg tak kaw sgt klu makan kat rumah..

- dieyana - said...

nanie-ha itu lah, nani kat kuantan...;-)

- dieyana - said...

hanis azla-hehehe....
-ha'aa, dia kena fresh drpd peti dia, terus mkn...memang mencair sekelip mata kek tu,:-(

MummyEcha said...

comel nyer goodies bag tu...nie bkn budak2 jer yg nak..mak budak pun nak gak hehehehe.......

pergh...tgk menu semua sedap2..telan airliur dah nie....

- Suraya - said...

sedapnya...maaf tak dapat datang...

~izan~ said...

sedapnyer semua...betul tu,kek SR mmg kena ngap terus hehe..tp sedap.izan buat kek pun kalau yg jenis fresh cream n ada mousse pun mmg tak galakkan org tempah utk hantaran ke ,nak celeb besday kt luar2 ke sbb takot cair huhu..kesian kt org..

IDAZS said...

sedap2 belaka :)

- dieyana - said...

mummyecha-mak budak tengok aje lah....heheh

- dieyana - said...

suraya-tak pe, ada rezeki, lain kali, insya-Allah...

- dieyana - said...

izan-ha, itu lah, kek chocolate indulgence ni fresh cream la ek...

- dieyana - said...

idazs..hihkhihk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...