Wednesday, May 18, 2011

Semoga Pulih Seperti Biasa

Lima hari rasa bagaikan lima minggu. Erm, macam2 hal blogspot ni. Harap-harap blogspot kembali pulih seperti asal, jangan hilang terus dieyana78.blogspot, sudah. Apa-apa pun mood untuk berblog sebenar2 nya belum datang. Nak kena ambil aura daripada kawan-kawan yang lain dulu ... singgah blog kawan-kawan....


Apa-apa pun, mood dah datang sedikit demi sedikit ... heheheh. Ha tengok, saya dah mampu untuk "hehehheh" atau tersengih macam kerang busuk


Sebagai entri permulaan saya pada hari Rabu, ni, belum terlambat untuk saya ucapkan, SELAMAT HARI GURU KEPADA SEMUA CIKGU DI MALAYSIA! Untuk Cikgu Mohd Nor bin Muhammad (Ba), Untuk Cikgu Hanapi Mat Zin (ehem-ehem), kepada cikgu2 saya, dan kawan-kawan yang bergelar guru! Jasa cikgu dikenang!


"Kami guru Malaysia berikrar dan berjanji...." Alamak saya lupa lirik ini. Setiap hari guru, mesti nyanyi lagu ni kan?! Masih ingat tak kawan2 yang budiman? Hehehehe.....

8 comments:

IDAZS said...

hrp mood cepatlah dtg :)

selamat hari guru untk encik hanapi :)

MummyEcha said...

a'ah la..lepas blog buat hal hari tu..mood saya pun dah ke laut.tmbah lak bila komen kengkawan hilang...frust n sedih sesangat..

MrS. F!zA said...

hihihih..pulangkan kembali mood berblog itu..

- dieyana - said...

idazs-insya-Allah...;-)
tq...

- dieyana - said...

mummyecha-erm, itulah, komen kwn2 hilang, lagi frust.

- dieyana - said...

mrs fiza-tiba2 rasa nk nyanyi lagu 'pulangkan', hihkhihk..

- Suraya - said...

betullah diana... ader masa rajin nak tulis... bila M dah datang semuanya tak jadi... banyak citer nak citer jadi terbengkalai....hehehe selamat hari guru buat mr. hanapi...

- dieyana - said...

suraya, ye lah...tunggulah rajin2 skit update, tq atas ucapan itu ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...